Bilsport Action Event 2010
En dag på Strippen Emmaboda närmar sig!

Säsongspremiär!

För trettonde året i rad är det återigen dags för En dag på Strippen på Emmaboda Flygbana.
Lördagen den 15 maj startar vi utomhussäsongen med evenemanget som har en given plats i almanackan för många motorintresserade.
Det är här många, långa, vinterprojekt får se dagens ljus för första gången. Kom och testa både dina egna och din bils gränser under ordnade och lagliga former eller delta i utställningen.

Hjärtligt välkomna!
För deltagare

Insläppet för föranmälda fordon öppnar kl. 08.00. Deltagare måste vara på plats senast kl. 10.00 för att vara garanterade en plats inne på området. Efter kl. 10.00 släpps oanmälda bilar in i mån av plats.

Sista anmälningsdag: 10 maj
Nu är det bara en vecka kvar. På lördag den 15 maj är det äntligen dags för årets En dag på Strippen-premiär på Emmaboda Flygbana. Redan nu är det över 470 anmälda fordon till strippen och utställningen.
Du kan anmäla dig till och med på måndag den 10 maj.

Det är ett efterlängtat datum. Lördagen den 15 maj innebär säsongspremiär för En dag på Strippen.
Platsen är som vanligt kultförklarade Emmaboda Flygbana och intresset är stort.
Knappt 500 fordon är anmälda och då återstår ett par dagars anmälningstid.
En dag på Strippen i Emmaboda arrangeras av Feringe HRA och tidningen Bilsport i samarbete med WestBay Trailers, Bilsport Gatbilar.se, Lions och Hemvärnet.

På lördag, den 15 maj, är arenan öppen mellan 09.00-17.00. Förutom härlig strippenkörning bjuds åskådarna på utställning med bedömning och hårig stuntshow av mc-föraren Matti Tepsa.

PS) Redan på torsdag, den 13 maj, arrangeras Muscle Car Meet på Emmaboda Flygbana. Det kommer helt klart att vara värt ett besök.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0