SRT Performance Center

Jag säger bara änterligen....

ett klipp ifrån deras hemsida som ni måste bara besöka som ett första steg..
 

Välkommen till SRT Center by Sweden Custom Cars!

 

Vilka är SRT Center / Sweden Custom Cars?

 
Vi är registrerad importör sedan 2006  och räknas idag som den enskilt största leverantören av nya amerikanska bilar i Sverige. Vår huvudverksamhet i Sverige finns på Upplandsgatan 81 i centrala Stockholm. Där kan man besöka vår kombinerade visnings/transit hall och verkstad, samt titta på ett välfyllt lager med fabriksnya bilar i många olika modeller och färger.
 

I de allra flesta fall finns bilar av alla modeller färdiga för omgående leverans.

 

Hur vi jobbar…

 
SRT Center / Sweden Custom Cars jobbar direkt under internationella AutoGlobalTrade koncernen som huvudgrossist för den Svenska marknaden.
Tillsammans gör vi långsiktiga planeringar för de gemensamma inköpen som sker i stora volymer och lagerhålls i vår egen hamndepå som ligger i den Tyska hamnstaden Bremerhaven.
Mer eller mindre alla bilmärken finns representerade i Bremerhaven med sin egen depå, vilket  gör området till ett av världens absolut största nav och logistikcentrum för internationell bilhandel.
 
Vi ser vår anläggning på Upplandsgatan i Stockholm som en kombination av showroom och transithall då många av bilarna som anländer hit redan är sålda till andra bilföretag eller direkt till slutkonsument.
 
För det mesta har vi 40-50 stycken fabriksnya bilar i vårt lager, men betydligt fler i vår hamndepå i Bremerhaven, varifrån det endast tar ett par dagar för oss att transportera bilarna till vårt lager i Stockholm med ett eget transportföretag.
 
SRT Center / Sweden Custom Cars värnar om transparent och seriös bilhandel!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0