Bike Line 30/4
Elmia 2011

Nu drar det igång ...årets utställniing...40 års firande...det vill man ju inte missa...

C U there...

http://www.custommotorshow.se/


ALLMÄN INFO

Skandinaviens största motormässa

Den senaste upplagan av Bilsport Performance & Custom Motor Show lockade över 80.000 besökare. Nu laddas det inför 2011 års mässa. Med fyra sprängfyllda hallar med närmare 800 fordon och halsbrytande uppvisningar utomhus samt framträdanden av kända artister blir påskhelgen ännu en gång den självklara mötesplatsen för alla motorentusiaster under påsken.

Bilsport Performance Show Hall A & B
STYLING - TUNING - MOTORSPORT- MULTIMEDIA – SPORT & PRESTANDABILAR

 Precis som på SEMA Show i USA och på de stora tyska motormässorna i Essen och Frankfurt bjuder även Bilsport Perfomance & Custom Motor Show på de allra senaste nyheterna och trenderna.
De ledande företagen i branschen är givetvis på plats för att visa och sälja sina senaste produkter direkt till besökarna. I dessa två hallar träffas alla motorintresserade som söker inspiration eller letar efter nya häftiga tillbehör till sin gatbil eller tävlingsvagn.

Hall A ”Street Car-hallen”
Hall A vänder sig mot den yngre generationen som älskar nya prylar och trender. Här finns det allra senaste inom multimedia och biltillbehör. Här hittar du Nordens fräckaste gatbilar som är byggda för fart och utseende. I A-hallen finns även kända airbrush-konstnärer som visar hur motivlackering går till.

Hall B ”Performance-hallen”
Hall B vänder sig till entusiaster i alla åldrar som söker nya verktyg, delar och tillbehör. Här finns företagen som specialiserat sig på styling, tuning, motorsport och bilvårdsprodukter.
B-hallen bjuder även på premiärvisning av årets nyheter inom motorsport tillsammans med exklusiva sportvagnar, stylingbilar och häftiga prestandafordon.
Här kommer också att finnas en stor avdelning med original, special, unika och ombyggda Volvobilar.
Custom Motor Show Hall C & D
HOT RODS - MOTORCYKLAR - KLASSIKER - MUSKELVAGNAR - CUSTOMBILAR - OLDTIMERS 

Många anser att Custom Motor Show är den förnämsta bil- och mc-utställningen med entusiastfordon.
De flesta av utställningsfordonen visas för första gången i Sverige - detta för att ge besökarna ett mervärde. I flera av fallen handlar det dessutom om Europa-premiär.
I Hall C och D exponeras mer än 400 unika, speciella och exklusiva bilar samt motorcyklar i tidsenliga miljöer. Konceptet har genom åren gjort Bilsport Performance & Custom Motor Show till en självklar mötesplats för alla som har ett genuint intresse för nya och äldre entusiastfordon.

Hall C ”Nostalgi-hallen”
Hall C vänder sig till alla som har ett stort intresse för de historiska fordonen som är 30 år eller äldre.
Här visas gamla och unika bilar, traktorer, mopeder och motorcyklar från en svunnen tid. I C-hallen får besökarna uppleva de klassiska fordonen från 1940- och 50-talen som en gång i tiden tillverkades i Europa och USA.
Här säljs även delar, tillbehör, kläder, kuriosa och samlarprylar som numera är ett måste för den sanne nostalgikern. En given mötesplats för den som har ett brinnande intresse för gamla fordon och som är mån om att hobbyn lever vidare.

Hall D ”Custom-hallen”
Hall D innehåller mängder med premiärvisningar av muskelbilar, pickups och hot rods. Här kan besökarna uppleva nya trender och stilar när det gäller häftiga hojar och bilar. I D-hallen finns även otroliga renoveringar av äldre klassiker.
Denna gång kommer det att visas många gamla kända samt helt nybyggda custombilar från både Europa och USA.
Företagen som säljer nya och begagnade amerikanska bilar, delar samt verktyg, tillbehör och kläder inom bil- och motorcykelhobbyn har också sin givna plats i Hall D.


HITTA TILL MÄSSAN/ELMIA

» Klicka här för att se en karta

Flyg
Jönköpings flygplats har flera dagliga in- och utrikes förbindelser via Stockholm. Trafiken bedrivs av Skyways och flygtiden är mindre än en timma. Flygplatsen ligger ca 8 km från Jönköpings centrum och 13 km från Elmia.

Bil
Med bil når man Elmia från norr och söder via E4 och från öster och väster via stora riksvägar. Anläggningen är belägen mellan Huskvarna och Jönköping längs med E4:an.

Tåg
Restiden Stockholm-Jönköping är 4 tim och 10 min med Inter-City tåg. Med X-2000 express är restiden 3 timmar via Skövde och 3,5 timmar via Nässjö. Malmö-Jönköping tar 3 tim och 15 min med Inter-City tåget. Med X-2000 tar det 2 tim och 40 min. Att resa mellan Göteborg-Jönköping tar 2 tim och 13 min. Om du vill ha information om tidtabeller gå till SJ:s hemsida eller ring SJ på tel. +46 771 75 75 75. Du kan också ringa Jönköpings Hotell & Konferensbokning på tel +46 36 10 71 71.

Buss
Svenska buss. Tidtabeller och linjekarta på www.svenskabuss.se
Swebus. Linjekarta, priser och tidtabeller på www.swebusexpress.se
Jönköpings länstrafik. Lokalresor, linjekarta, tidtabeller och priser på www.jlt.se

Taxi
Flygtaxi: +46 20 97 97 97
Taxikurir: +46 36 31 31 31
Taxi Jönköping: +46 36 34 40 00

Färja
Det finns flera turer från kontinenten, Storbritannien, de baltiska staterna och Finland. Alternativ till färja är Öresundsbron mellan Köpenhamn-Malmö.


HOTELL & RESEBOKNING

Jönköpings Hotellbokning hjälper dig gärna med
såväl boende som researrangemang:
Tel: +46 36 10 71 71


A6 Vandrarhem & Hotell
Tel: +46 36 34 00 41
www.rocksjon.se

Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Tel: + 46 36 14 88 70
www.hhv.se

Rosenlunds camping/Villa Björkhagen
Tel: +46 36 12 28 63
www.villabjorkhagen.se

 


RSS 2.0