Mjölkchoklad- och passionstryffel

Vill man impa på damen så kan man koka ihop nedan...
jag vet för att jag har provat....hepp!!!!!!!





Antal portioner:
Färdigt på: 4 tim 30 min
Ingredienser

150 45 g passionsfruktspuré
100 30 g vispgrädde
15 4.5 g honung
450 135 g mjölkchoklad
60 18 g osaltat smör
kokos
florsocker








Gör så här

1. Hacka mjölkchokladen. Koka upp passionspurén, vispgrädden och honungen och häll blandningen över mjölkchokladen. Mixa och låt stå ett par minuter. Smält smöret och blanda ner i omgångar. Kyl i 3 timmar.

2. Använd skedar och ta upp små bitar som rullas i handen till kulor. Rosta kokosen gyllenbrun i en stekpanna utan fett och låt svalna. Blanda sedan kokosen med florsocker och rulla tryfflarna i blandningen. Kyl tryffeln.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0