Nummer 1 motor olja....


Klicka ovan för mera info..

Lösningar för alla behov

 Väderförhållandena i vårt land ställer speciella krav på smörjning av bilar och motorer - de måste ju fungera också när det är riktigt kallt. Å andra sidan måste motorn också fungera vid höga temperaturer och under hög belastning. Detta förutsätter smörjmedel som är skräddarsydda för olika väderförhållanden och som håller hög kvalitet. 

Bilarnas motorer –för att inte tala om deras användningsområden – är olika. Därför ställer man noggrant definierade krav på smörjmedlen.

 

Namnet står för kvalitet

Den höga kvaliteten hos Mobil 1 motorolja säkerställs både genom en förstklassig produktutveckling och genom noggrant kontrollerade framställningsprocesser. Mobil är det första oljebolaget som har beviljats ISO 9000 –standardens europeiskt omspännande kvalitetscertifikat.  Beaktandet av miljön är en väsentlig del av vår produktutveckling.

 

Överlägsna prestanda

De avancerade syntetiska komponenterna i Mobil 1 är bara en av de faktorer som ger produkter med överlägsna prestanda.Dessutom gör vi följande för att ge dig en genomgående överlägsen produkt: 

  • Vi har fyra årtionden av erfarenhet från forskning om syntetiska smörjmedel. Därför vet vi hur man kombinerar ingredienserna i exakta proportioner.
  • Vi testar våra produkter extremt noga för att se till att de ger en kapacitet du kan lita på.
  • Mobil 1-formuleringarna är våra egna, och är inte tillgängliga under något annat varumärke.
  • Mobil 1 används av fler biltillverkare än något annat oljemärke i världen.
  • Vi uppgraderar ständigt våra produkter för att alltid uppfylla bilindustrins senaste krav på motoroljor.

 

I Mobil 1 med SuperSynteknologi används cirka 20 olika beståndsdelar. Mobil 1 baseras alltid på högkvalitativa grundkomponenter, som är utformade för att ge bästa möjliga skydd vid höga och låga temperaturer i alla viskositetsklasser. Våra avancerade syntetiska smörjmedel är noggrant sammansatta för att ge bättre renhet vid höga temperaturer och bättre slitageskydd.

 

 

Kontakta mig för mera info.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0